Guia docente 2023_24
Facultade de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Innovación de Produto e Proceso
   Resultados previstos na materia
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Que os estudantes coñezan a xestión e a innovación para desenvolver novos procesos e novos produtos con éxito. A3
A4
B1
B4
C15
D1
D2
Que os estudantes coñezan as perspectivas de futuro dos produtos da pesca e a acuicultura. A3
A5
B1
B4
C15
D2
Que os estudantes coñezan os aspectos para a innovación en novos tipos de envasados. A3
A5
B1
B4
C15
D2
D5
Que os estudantes coñezan os aspectos necesarios para a tramitación de axudas de I+D+i. A3
A4
B1
B4
C15
D2
D5
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000