Código |
Descrición |
A2 |
Identificar, analizar e caracterizar mostras de orixe biolóxica, incluídas as de orixe humana, e as súas posibles anomalías |
A4 |
Isolar, analizar e identificar biomoléculas, virus, células, tecidos e órganos |
A6 |
Avaliar e interpretar actividades metabólicas |
A17 |
Identificar e obter produtos naturais de orixe biolóxica |
A20 |
Deseñar, aplicar e supervisar procesos biotecnolóxicos |
A22 |
Identificar, caracterizar e utilizar bioindicadores |
A25 |
Obter información, desenvolver experimentos, e interpretar os resultados |
A28 |
Impartir docencia e divulgar coñecementos relacionados coa bioloxía |
A31 |
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
A32 |
Capacidade para coñecer e manexar os conceptos e a terminoloxía propios ou específicos |
A33 |
Capacidade para comprender a proxección social da bioloxía |
B1 |
Desenvolver a capacidade de análise e síntese |
B2 |
Adquirir a capacidade de organizar e planificar as tarefas e o tempo |
B3 |
Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita |
B4 |
Adquirir coñecementos de inglés relativos ao ámbito de estudo |
B5 |
Empregar recursos informáticos |
B6 |
Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas |
B7 |
Resolver problemas e tomar decisións de forma efectiva |
B9 |
Traballar en colaboración |
B10 |
Desenvolver o razoamento crítico |