Guia docente 2024_25
Facultad de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio.
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2024_25
Materia Análise química de productos da pesca. Contaminantes bióticos e abióticos. Control de calidade no laboratorio. Código V11M085V02106
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OB 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Longo González, María Asunción
Correo-e mlongo@uvigo.es
Profesorado
Figueiredo Gonzalez, Maria
Gago Martínez, Ana
Leao Martins, Jose Manuel
Longo González, María Asunción
Pérez Cid, Benita
Web http://http://webs.uvigo.es/pesca_master/
Descrición xeral Con esta materia preténdese que o alumno adquira os coñecementos necesarios sobre a composición química e os aspectos nutricionais dos produtos da pesca e acuicultura. Así mesmo, profundarase en aspectos relacionados coa análise de contaminantes bióticos e abióticos (metais pesados, biotoxinas mariñas, aminas bioxénicas, etc.) nos mesmos, indicando a metodoloxía analítica máis adecuada en cada caso e as ferramentas básicas que permiten obter datos de calidade no laboratorio.
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000