Coñecer a clasificación e sistemática de microorganismos
|
A1 A2
|
B2 B3 B4 B10 B11 B12
|
C1 C2 C32
|
D1 D3 D4 D6 D8 D10
|
Coñecer a estrutura, clasificación e distribución de virus, viroides e priones e as técnicas para a súa análise, cultivo, titulación e identificación
|
A1 A2 A3 A4
|
B2 B3 B4 B5 B7 B10 B11 B12
|
C1 C2 C3 C4 C6 C11 C21 C22 C25 C31 C32
|
D1 D3 D4 D6 D8 D10
|
Aplicar o coñecemento da microbioloxía para illar, identificar, manexar e analizar espécimes e mostras de orixe biolóxica, incluíndo virus, así como para caracterizar os seus constituíntes celulares e moleculares |
A1 A2 A3 A4
|
B2 B3 B4 B7 B10 B11 B12
|
C1 C2 C3 C4 C6 C11 C14 C17 C21 C22 C23 C24 C25 C31
|
D1 D2 D3 D6 D7 D8 D9 D10 D12 D14 D15 D16 D17
|
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á microbioloxía en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos biolóxicos |
A1 A2 A3 A4
|
B2 B3 B4 B7 B10 B11 B12
|
C12 C13 C14 C17 C19 C21 C31
|
D1 D2 D3 D6 D7 D8 D10 D15 D16 D17
|
Comprender a proxección social da microbioloxía e a súa repercusión no exercicio profesional, así como saber utilizar os seus contidos para impartir docencia e facer divulgación |
A1 A2 A3 A4
|
B2 B3 B7 B10 B11 B12
|
C28 C33
|
D1 D6
|
Coñecer e manexar os conceptos, terminoloxía e instrumentación científico-técnica relativos á microbioloxía |
A1 A2 A3 A4
|
B3 B11
|
C31 C32
|
D1 D3 D4 D10
|