Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Educational guide 2024_25
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Study programmes
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Interest Information
Main website
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Análise de Aromas en Alimentos
Contidos
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Análise de Aromas en Alimentos
Código
O01M142V01121
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
1c
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Tema
Subtema
1. Aspectos Relevantes do Aroma nos Alimentos
2. A Análise do Aroma nos Alimentos: Análise Sensorial vs. Análise Instrumental
3. Técnicas de Tratamento da Mostra
3.1. Destilación
3.2. Extracción con Disolventes
3.3. Espacio de Cabeza
3.4. Extracción en Fase Sólida
3.5. Técnicas de Miniaturización
4. Cromatografía de Gases - Olfatometría
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000