Resultados previstos na materia |
Tipoloxía |
Resultados de Formación e Aprendizaxe |
Analizar mostras alimentarias e as suas anomalías |
|
A3
|
|
Aislar, analizar e identificar microorganismos, parásitos e sustancias contaminantes presentes nos alimentos |
|
A4
|
|
Cultivar microorganismos presentes en mostras alimentarias |
|
A5
|
|
Avaliar o funcionamento de sistemas fisiolóxicos interpretando parámetros vitais |
|
A8
|
|
Realizar análise de augas potables |
|
A14
|
|
Producir, transformar, controlar e conservar productos agroalimentarios |
|
A18
|
|
Identificar, xerir e comunicar riscos alimentarios |
|
A19
|
|
Realizar e interpretar diagnósticos biolóxicos realizados con mostras alimentarias |
|
A21
|
|
Identificar e caracterizar microorganismos indicadores da calidade sanitaria nos alimentos |
|
A22
|
|
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar resultados |
|
A25
|
|
Asesorar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos e legais relacionados co sector agroalimentario |
|
A29
|
|
Coñecer e manexar instrumentación científico-técnica |
|
A31
|
|
Coñecer e manexar conceptos e terminoloxía específicos utilizados no sector agroalimentario |
|
A32
|
|
Comprender a proxección social da bioloxía no que se refire á seguridade alimentaria |
|
A33
|
|
Desenvolver a capacidade de análise e síntese |
saber facer | Saber estar / ser |
|
|
B1
|
Adquirir a capacidade de organizar e planificar as tarefas no tempo |
saber facer | Saber estar / ser |
|
|
B2
|
Desenvolver habilidades de comunicación oral e escrita |
saber facer | Saber estar / ser |
|
|
B3
|
Adquirir coñecementos de inglés relativos ao ámbito agroalimentario |
|
|
B4
|
Empregar recursos informáticos |
|
|
B5
|
Saber buscar e interpretar información procedente de fontes diversas |
|
|
B6
|
Resolver problemas e tomar decisións de forma efectiva |
saber facer | Saber estar / ser |
|
|
B7
|
Desenvolver a capacidade de aprendizaxe autónoma |
saber facer | Saber estar / ser |
|
|
B8
|
Traballar en colaboración |
saber facer | Saber estar / ser |
|
|
B9
|
Desenvolver o razoamento crítico |
|
|
B10
|
Adquirir un compromiso ético coa sociedade e a profesión |
|
|
B11
|
Desenvolver a creatividade |
|
|
B15
|
Asumir o compromiso coa calidade |
|
|
B16
|
Desenvolver a capacidade de autocrítica |
|
|
B17
|