Resultados previstos na materia |
Resultados de Formación e Aprendizaxe |
Coñecer os principais riscos que comprometen a seguridade alimentaria
|
A1 A2 A4 A5
|
B2 B3 B7 B11 B12
|
C3 C4 C14 C19 C29 C32
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14
|
Coñecer a importancia dos sistemas de trazabilidade na industria alimentaria
|
A1 A2 A5
|
B3 B7 B12
|
C18 C19 C29 C32
|
D11 D16
|
Coñecer os principios básicos da análise e diagnóstico agroalimentario
|
A1 A2 A3 A4 A5
|
B2 B3 B7 B11 B12
|
C3 C4 C5 C14 C18 C19 C25 C32
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14 D16 D17
|
Coñecer os distintos tipos de mostras agroalimentarias, as técnicas de mostraxe e os principais métodos analíticos que se empregan nos laboratorios de análise e diagnóstico agroalimentario
|
A1 A2 A3 A4 A5
|
B2 B3 B4 B7 B11 B12
|
C3 C4 C5 C14 C19 C21 C22 C25 C31
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14 D16 D17
|
Adquirir os coñecementos necesarios para interpretar correctamente as probas analíticas
|
A1 A5
|
B2 B3 B4 B7 B10 B12
|
C3 C4 C14 C19 C21 C22 C31 C32
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14 D16 D17
|
Coñecer a lexislación relativa a seguridade alimentaria e análise e diagnóstico agroalimentario |
A1 A3 A5
|
B3 B7 B12
|
C18 C19 C22 C29 C32
|
D5 D6 D8 D10 D11 D16
|
Aplicar o coñecemento da análise e diagnóstico agroalimentario para illar, identificar, manexar e analizar espécimes, mostras e substancias de orixe biolóxica que serven de alimentos, ou están presentes neles constituíndo perigos e/ou defectos alimentarios, e caracterizar os seus constituíntes celulares e/ou moleculares. |
A2 A3 A4 A5
|
B2 B3 B4 B7 B10 B11 B12
|
C3 C4 C5 C14 C19 C21 C22 C25 C31
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11 D14 D16 D17
|
Analizar e interpretar o funcionamento dos seres vivos, no que se refire ás respostas do ser humano aos perigos alimentarios de orixe biolóxica, e destes últimos aos distintos tratamentos de transformación alimentaria. |
A2 A3 A5
|
B2 B3 B4 B7 B10 B12
|
C8 C21 C25
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11 D14 D16 D17
|
Aplicar coñecementos e técnicas propios da análise e diagnóstico agroalimentario para mellorar a xestión do medio no que se refire ao control de determinados perigos biolóxicos |
A2 A3 A5
|
B2 B3 B4 B7 B10 B12
|
C14 C18 C19 C21 C22
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14 D17
|
Aplicar coñecementos e tecnoloxía relativos á análise e diagnóstico agroalimentario en aspectos relacionados coa produción, explotación, análise e diagnóstico de procesos e recursos biolóxicos relacionados coa industria e a seguridade alimentarias. |
A2 A3 A5
|
B2 B3 B4 B7 B10 B12
|
C3 C14 C18 C19 C22
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14 D15 D17
|
Obter información, desenvolver experimentos e interpretar resultados no campo da análise e diagnose agroalimentaria |
A3 A5
|
B2 B4 B10
|
C3 C4 C5 C18 C19 C21 C22 C25 C31
|
D1 D2 D4 D5 D6 D7 D10 D16
|
Comprender a proxección social da análise e diagnóstico agroalimentario e a súa repercusión no exercicio profesional |
A2 A5
|
B7 B12
|
C19 C33
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14 D16 D17
|
Aplicar coñecementos de análise e diagnóstico agroalimentario para asesorar, supervisar e peritar sobre aspectos científico-técnicos, éticos, legais e socio-económicos relacionados coa seguridade alimentaria |
A2 A3 A5
|
B2 B3 B7 B10 B12
|
C18 C19 C29
|
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D14 D16 D17
|