Guia docente 2023_24
Facultad de Química
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía de Conservación de Produtos da Pesca
 Materias
  Aspectos empresariais e sociais
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Lección maxistral Avaliarase a asistencia e participación dos alumnos nas clases, na discusión de contidos e exercicios 20 A1
B1
C6
C7
D1
D2
Estudo de casos Avaliarase a resolución de problemas e casos prácticos, así como o traballo autonomo do alumno. 20 A1
A2
B1
B4
C6
C7
D1
D5
Exame de preguntas obxectivas Realizarase un exame con preguntas tipo test que avaliará os coñecementos teóricos e prácticos adquiridos na materia. 40 A2
A4
B4
C6
C7
D1
D5
Autoavaliación Realizaranse cuestionarios tipo test a través da plataforma docente, para que o alumnado poida avaliar o seu grao de adquisición das competencias da materia. 20 A2
A4
B4
C6
C7
D1
D5
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

Para superar a materia, será imprescindible obter unha nota igual ou superior a 4,5 puntos sobre 10 no exame final de preguntas obxectivas. En caso de non alcanzar esa cualificación, nas actas reflectirase unha cualificación de Suspenso, co valor numérico da nota obtida no exame final.

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000