Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Nutrición
 Materias
  Dietética
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2024_25
Materia Dietética Código O01M139V01108
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
4.5 OB 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Coordinador/a
Mallo Ferrer, Federico
González Matías, Lucas Carmelo
Correo-e fmallo@uvigo.es
lucascgm@uvigo.es
Profesorado
Diz Chaves, Yolanda María
González Matías, Lucas Carmelo
Magadán Mompo, Susana
Mallo Ferrer, Federico
Martínez Olmos, Miguel Ángel
Palmeiro Carballeira, Regina
Penin Alvarez, Manuel
Sánchez Sobrino, Paula
Web
Descrición xeral Ao finalizar a materia espérase que os estudantes sexan capaces de recoñecer a relación que existe entre os hábitos alimentarios e as necesidades nutricionais ao longo das
etapas da vida, e facer unha valoración cualitativa da nutrición dun suxeito de forma individualizada segundo as súas condicións biolóxicas
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000