Guia docente 2025_26
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Xeoloxía: Xeoloxía
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2025_26
Materia Xeoloxía: Xeoloxía Código O01G041V01105
Titulación
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
6 FB 1 1c
Lingua de impartición
Castelán
Prerrequisitos
Departamento Xeociencias mariñas e ordenación do territorio
Coordinador/a
Araujo Nespereira, Pedro Antonio
Correo-e araujo@uvigo.gal
Profesorado
Araujo Nespereira, Pedro Antonio
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000