Estudar as diversas formas de elaboración e sistemas de envasado para produtos do mar tratados por frío, por calor ou mediante outros métodos, tanto de forma tradicional como as novas orientacións tecnolóxicas: produtos reestruturados, pratos preparados, atmosferas modificadas, altas presións, etc. |
|
|
C9
|
|
Que os estudantes adquiran as capacidades comprensivas, de análises e síntesis. |
|
B1
|
|
|
Que os estudantes desenvolvan as habilidades para realizar traballos experimentais, manexo de elementos materiais e biolóxicos e programas relacionados.
|
|
B3
|
|
|
Que os estudantes desenvolvan a habilidade de elaboración, presentación e defensa de traballos ou informes.
|
|
B5
|
|
|
Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornas novas ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo.
|
|
B7
|
|
|