Tema 2.- O PROCESO DE INVESTIGACIÓN COMERCIAL. |
2.1. Fases do proceso de investigación comercial.
2.2. Fontes de erros no proceso de investigación comercial.
|
Tema 4.- Os ESTUDOS DE MERCADO TURÍSTICOS. |
4.1. Os estudos de mercado na contorna turística.
4.2. Identificación do problema e obxectivos de estudo.
4.3. Deseño xeral da investigación.
4.4. Recolección, tabulación e análise de datos.
4.5. Preparación de conclusións e informe.
|
Tema 6.- ESCALAS DE MEDICIÓN NO SECTOR TURÍSTICO. |
6.1. Medición e escalas.
6.2. Escalas de medida.
6.3. Escalas de actitude.
6.4. Outras tipoloxías de escalas de medida.
|
Tema 8.- PREPARACIÓN DOS DATOS PARA A ANÁLISE DE DATOS TURÍSTICOS. |
8.1. Etapas no proceso de preparación dos datos.
8.2. Codificación.
8.3. Creación do ficheiro.
8.4. Análise de consistencia.
8.5. Ponderación do ficheiro.
|