Galego
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Extractos Naturais como Antioxidantes
Metodoloxía docente
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2014_15
Materia
Extractos Naturais como Antioxidantes
Código
O01M142V01220
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias de titulación
Competencias de materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
::
Guia de metodoloxias docentes
Descrición
Estudo de casos/análises de situacións
Proposta e resolución de casos prácticos relacionados co temario da materia
Prácticas de laboratorio
Actividades de aplicación dos coñecementos adquiridos a situacións concretas relacionadas ca materia
Presentacións/exposicións
Presentación, exposición e defensa por parte dos alumnos dun traballo proposto por parte do profesor.
Traballos tutelados
Realización dun traballo onde se recollan os avances realizados na temática proposta.
Sesión maxistral
Exposición por parte do profesor dos contidos teóricos da materia, mediante o emprego de medios audiovisuais.
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000