Educational guide 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Subjects
  Data Analysis in Microbial and Enzymatic Kinetics
   Sources of information
Basic Bibliography Akhnazarova, S., Kafarov, V., Experiment optimization in chemistry and chemical engineering, MIR Publishers (Moscú), 1982
Box, G. E .P., Hunter, W. G., Hunter, J. S., Estadística para investigadores, Reverté. Barcelona, 1989
Complementary Bibliography Blanch, H.W., Clark, D.S., Biochemical Engineering, Marcel Dekker Inc., New York, USA, 1997
Bu`lock, J., Kristiansen, B., Biotecnología Básica, Acribia, S.A. Zaragoza, 1987
Conte, S. D., Dunsmore H. E., Shen, V. Y., Software Engineering Metrics and Models, Benjamin-Cummings Publishing Co., Inc. Redwood Cit, 1986
Manual del usuario del sistema básico de IBM SPSS Statistics 20, IBM Corporation, 2011
Scragg, A. H., Biotecnología para Ingenieros, Limusa, S.A., México, 1997
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | Spain | Tlf: +34 986 812 000