Sobre os contidos da materia
Resultado aprendizaxe 1
30
CB4
CG6
CE2
CE4
CE6
CT3
CT4
CT6
CT8
Traballo
Elaboración dunha proposta para a investigación prenormativa dun produto agroalimentario.
Deseño do procedemento de certificación
Resultado de aprendizaxe 1 e 2
60
CE2
CE4
CE6
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
Observación sistemática
Segundo a participación do alumno nas diferentes actividades
Resultado de aprendizaxe 2
10
CB4
CG6
CE2
CE4
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
Outros comentarios sobre a Avaliación
Os alumnos que non poidan asistir as sesións presenciais de forma regular deberán xustificalo axeitadamente. A avaliación realizarase a con traballos complementarios que se propondrán segundo o caso.
Universidade de Vigo
|
Reitoría |
Campus Universitario |
C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) |
España |
Tlf: +34 986 812 000