Sobre os contidos da materia
Resultado aprendizaxe 1
30
A4
B6
C2 C4 C6
D3 D4 D6 D8
Traballo
Elaboración dunha proposta para a investigación prenormativa dun produto agroalimentario.
Deseño do procedemento de certificación
Resultado de aprendizaxe 1 e 2
60
C2 C4 C6
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11
Observación sistemática
Segundo a participación do alumno nas diferentes actividades
Resultado de aprendizaxe 2
10
A4
B6
C2 C4
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11
Outros comentarios sobre a Avaliación
Os alumnos que non poidan asistir as sesións presenciais de forma regular deberán xustificalo axeitadamente. A avaliación realizarase con traballos complementarios que se propondrán segundo o caso.
Universidade de Vigo
|
Reitoría |
Campus Universitario |
C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) |
España |
Tlf: +34 986 812 000