Galego
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2022_23
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
Atención personalizada
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2022_23
Materia
Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
Código
O01M142V01214
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Metodoloxías
Descrición
Seminario
En actividades presencias sobre os casos prácticos que se plantexan.
Lección maxistral
Explicación en aula dos contidos principais do curso
Traballo tutelado
Elaboración de traballo individual e tutela individualizada en aula ou usando TIC
Probas
Descrición
Resolución de problemas e/ou exercicios
Cuestionario sobre os contidos da materia
Traballo
Traballos tutelados
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000