Galego
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2022_23
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
Contidos
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2022_23
Materia
Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
Código
O01M142V01214
Titulacion
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Tema
Subtema
Caracterización e diferenciación de produtos agroalimentarios
Orixe xeográfica
Proceso produtivo
Investigación prenormativa
Proceso de evaluación, deseño do experimento e toma de mostras
A certificación como instrumento de valorización
Lexislación aplicable e elaboración de documentación
Organización e xestión da certificación
Deseño do sistema de calidade e implantación. Procedementos específicos de control, inspección e mostraxe
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000