Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño Experimental Aplicado ás Indicacións Xeográficas Agroalimentarias
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
Coñecer mecanismos de valorización de productos agrarios mediante a obtención de certificacións de orixe. Resultado 1 CG6
CE2
CE4
CE6
CT1
CT2
CT5
CT8
CT9
CT10
CT11
Estudantes capacitados para a aprendizaxe autónoma, análise crítica da información, xestión da información e planificación de tareas. Resultado 2. CB4
CG6
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000