Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica
Bibliografía Complementaria Keller, Marcus, The Science of Grapevines. Anatomy and Physiology, 978-0124199873, 2ª Edición, 2015, Academic Press,
METEOGALICIA, fuente de datos climaticos de Galicia, http://www.meteogalicia.es/web/index.action,
Parcevaux S., Huber, L., Bioclimatologie. Concepts et applications, 978-2759200474, Ed Quae., QUAE,
Adel A. Kader and Rosa S. Rolle, The role of post-harvest management in assuring the quality and safety of horticultural produce, 92-5-105137-2, FAO agricultural services bulletin ; 152, FAO,
Antonio J. Pascale, Edmundo A. Damario, Bioclimatología agrícola y agroclimatología, 9502908228, : Editorial Facultad de Agronomia. Universidad de Buenos Aires,
AGENCIA ESTATAL DE METEOROLOGIA (AEMET), Fuente de datos climáticos, ftp://ftpdatos.aemet.es,
Carbonneau, A., Deloire, A., Jaillard, B, La vigne. Physiologie, terroir, culture, 978-2100499984, Ed. Dunod, DUNOD,
Intergovernmental Panel on Climate Change (IPCC), Información sobre el cambio climático, http://www.ipcc.ch/glossary/index.htm,
Elías F., Castellví F,, Agrometeorología, 978-84-7114-634-2, Mundiprensa, MUNDIPRENSA,
Villalobos, F.J., Fereres, E., Principles of Agronomy for Sustainable Agriculture, 978-3-319-83445-0, ISBN 978-3-319-46115-1 ISBN 978-3-319-46116-8 (eBook) DOI 10.1007/978-3-319-46116-8, Springer, 2016
António Carlos Corte-Real de Sousa, ANALYZING THE INFLUENCE OF THE DOURO VALLEY WEATHER ON THE QUALITY AND YIELD OF VINTAGE PORT, 2014
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000