Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
Coñecer os parámetros do clima que influen na vida das comunidades vexetais en xeral e dos cultivos e plantas de interese económico en particular A1
A3
A5
C2
C11
C12
D2
D5
Coñecer os parámetros do clima que resultan determinantes para a vida das especies animais en xeral e particularmente, os que máis influen no rendemento das explotacions gandeiras. A3
C2
C12
D2
D4
D5
Identificar os parámetros do clima que actúan como factores críticos para o rendemento ou a calidade das colleitas A3
C2
C11
C12
D5
Identificar os periodos críticos que poden condiciona-lo rendemento ou a calidade das colleitas nunha campaña agrícola. A2
A3
C2
C11
C12
D5
Valorar o cambio climático e os seus efectos sobre os ecosistemas naturais, as actividades produtivas e o benestar e a saúde das comunidades humanas A2
C2
C12
D5
D7
Capacidade para desenvolver un traballo de investigación no eido do cambio climatico e para inferir as eventuais repercusions en procesos produtivos específicos a partir de series de datos climáticos reais A2
A5
C2
C11
C12
D2
D5
D7
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000