Galego
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulacións
Grao
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Grao en Enxeñaría Agraria
Mestrado
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Fotónica e Tecnoloxías do Láser
Máster Universitario en Nutrición
Información de interese
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Materias
Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
Avaliación
DATOS IDENTIFICATIVOS
2015_16
Materia
Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
Código
O01M142V01210
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OP
1
2c
Competencias
Resultados de aprendizaxe
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Descrición
Cualificación
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral
Este tipo de contidos avaliaranse de forma indirecta nos seminarios e nos casos estudados
0
Seminarios
E (e no estudo de casos) onde se avaliarán as competencias, e moi especialmente as de maior contido científico
50
A1
A2
A3
A5
C2
C11
C12
D2
D4
D5
D7
Estudo de casos/análises de situacións
E (e no estudo de casos) onde se avaliarán as competencias e especialmente as que teñen mais relación coa divulgación
50
D2
D4
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo
| Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000