Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Bioclimatoloxía de Prantas de Interese Económica
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: Identificar os factores do ambiente climático e os periodos críticos que resultaron determinantes para a producción e a calidade dunha determinada colleita. CB2
CG1
CE2
CE8
CE12
CT1
CT3
CT4
RA2: Aprender a identificar os elementos e factores de o clima que poden condicionar a calidade ou a produción de as plantas de interese económico e as súas implicaciones para a rendabilidade das explotacións agrícolas CB2
CG1
CG6
CE2
CE8
CE12
CT1
CT4
RA3: que os estudantes entendan a utilidade das plantas como bioindicadores que sintetizan os efectos do clima y informan sobre os avances das colleitas agrícolas CB2
CG1
CE2
CE8
CE12
CT1
CT4
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000