Guia docente 2018_19
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Ecoloxía da Polinización. Investigación e Aplicacións
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB2 Que os estudantes saiban aplicar os coñecementos adquiridos e a súa capacidade de resolución de problemas en contornos novos ou pouco coñecidos dentro de contextos máis amplos (ou multidisciplinares) relacionados coa súa área de estudo. (CB7 memoria)
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CG6 Que os estudantes sexan capaces de entende-la proxección social da ciencia.
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE6 Coñecer e comprender a xestión medioambiental dos procesos das industrias agrarias e alimentarias, co fin de poder desenvolver I+D+i relacionado cos residuos (detección, procesado, eliminación e/ou valorización) e ser capaz de transferir ao sector produtivo os avances en investigación en redución de impactos das actividades agroalimentarias.
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE11 Comprender o funcionamento e diversidade dos ecosistemas a distintos niveis e as adaptacións aos ambientes en que viven.
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CE12 Realizar estudos para coñecer os principais efectos do cambio climático sobre os recursos naturais empregados na industria agroalimentaria.
  • saber
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
  • saber
CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
  • saber
CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
  • saber
CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
  • saber
CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
  • saber facer
CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
  • saber facer
CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
  • Saber estar / ser
CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
  • saber facer
  • Saber estar / ser
CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
  • Saber estar / ser
CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
  • Saber estar / ser
CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
  • saber facer
  • Saber estar / ser
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000