Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Extractos Naturais como Antioxidantes
   Avaliación
  Descrición Cualificación Competencias Avaliadas
Lección maxistral Ao final de cada bloque colgarase un cuestionario na plataforma tem@ que permanecerá a disposición dos alumnos un tempo mínimo suficiente para seren completado 20
CB1
CE2
CE10
Estudo de casos Casos prácticos e traballo en grupo: Avaliarase a calidade do material entregado. 20
CG3
CE10
CT1
CT7
Traballo tutelado Avaliación continua a través do seguimento dos traballos solicitados (non presencial) 30
Prácticas de laboratorio Se planificarán diferentes prácticas relacionadas con los contenidos de la materia para que
el alumno aplique los conocimientos adquiridos en la clase teórica y complete de forma sólida los conocimientos adquiridos
15
CB1
CE2
CE10
CT7
Resolución de problemas e/ou exercicios Cuestionarios curtos de cada un dos bloques temáticos 15
CE2
CE10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000