Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos
   Avaliación
  Descrición Cualificación Competencias Avaliadas
Lección maxistral Participación e asistencia (a actividades presenciais) 50 CB1
CE2
CE5
CE9
CE10
Traballo tutelado Deseño de un traballo de investigación: entrega (non presencial) ou exposición de o mesmo (presencial). 25 CB1
CE2
CE5
CE9
CE10
CT1
CT2
CT6
CT7
CT8
CT9
Seminario Valorarase a asistencia a tutorias 5
Resolución de problemas Avaliación continua a través de o seguimiento de os traballos, resolución de problemas ou casos prácticos solicitados (non presencial). 20 CB1
CE2
CE5
CE9
CE10
CT1
CT2
CT6
CT7
CT8
CT9
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
<p>As actividades propostas permiten evaluar a os alumnos de forma continua. Isto será posible a condición de que se<br />cumpran con as datas de realización de as actividades e a forma requirida en cada caso.<br />Será necesario chegar a un mínimo en todas as partes para poder superar a asignatura.<br />A avaliación anterior é válida para os alumnos que asistan como mínimo a un 75% de as clases, seminarios e prácticas<br />presenciais.<br />Os alumnos que non asistan a este 75% deberán realizar un exame escrito que representará o 50% de a nota e un traballo<br />que representará un 50%, sendo necesario un minimo en ambas partes.<br />A cualificación final irá de 0 a 10.</p>
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