Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Preparación, Transformación e Diversificación na Industria dos Alimentos
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB1 Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, adoito nun contexto de investigación. (CB6 memoria)
    CG1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análise, síntese e xestión da información para contribuir á organización e planificación de actividades de investigación no eido agroalimentario e do medio ambiente.
      CG2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer.
        CG6 Que os estudantes sexan capaces de entende-la proxección social da ciencia.
          CE2 Profundizar no coñecemento das técnicas de obtención, rexistro, procesado, validación e análises de datos de campo e laboratorio e aplicalas no I+D+i nos eidos ambiental e agroalimentario.
            CE5 Coñecer e comprender os procesos tecnolóxicos de produción, transformación e conservación de alimentos, con especial atención ao I+D+i de novas tecnoloxías respetuosas coa calidade dos alimentos e o medio ambiente.
            • saber
            • saber facer
            CE9 Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos.
            • saber
            • saber facer
            CE10 Capacidade para investigar, deseñar e desenvolver novas técnicas de extracción, concentración, purificación e análise de componentes naturais, engadidos ou contaminantes nos alimentos e os ecosistemas.
            • saber
            • saber facer
            CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
            • saber facer
            • Saber estar / ser
            CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
            • saber facer
            • Saber estar / ser
            CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
              CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
                CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
                  CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
                  • saber facer
                  • Saber estar / ser
                  CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
                  • saber facer
                  • Saber estar / ser
                  CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
                  • saber
                  • saber facer
                  • Saber estar / ser
                  CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
                  • saber
                  • saber facer
                  • Saber estar / ser
                  CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
                    CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
                      Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000