Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Análise de Aromas en Alimentos
   Resultados de aprendizaxe
Resultados de aprendizaxe Competencias
RA1: Capacitar ao alumno para saber diferenciar os conceptos de: Cheiro, Aroma e Flavor. CB2
CG2
CE9
CT1
CT3
CT4
CT7
CT8
CT9
CT10
RA2: Capacitar ao alumno para coñecer os factores que inflúen na percepción do cheiro. CB2
CG2
CE2
CE9
CE10
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
RA3: Capacitar ao alumno para saber realizar o cálculo do Valor do Aroma. CB2
CG2
CE2
CE9
CE10
CT1
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
RA4: Capacitar ao alumno para coñecer os mecanismos de formación das distintas familias de compostos volátiles responsables do aroma en diversas matrices alimentarias. CB2
CG2
CE2
CE9
CE10
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
RA5: Capacitar ao alumno para coñecer as técnicas de tratamento de mostra, así como as técnicas instrumentais empregadas comunmente para a análise dos compostos volátiles responsables do aroma de diversos alimentos. CB2
CG2
CE2
CE9
CE10
CT1
CT2
CT3
CT4
CT5
CT6
CT7
CT8
CT9
CT10
CT11
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000