Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Monotorización e Control de Procesos
   Contidos
Tema Subtema
Tema 1. Introdución 1.1. Introdución
1.2. Técnicas de conttrol
1.3. Automatización na industria alimentaria
Tema 2. Transmisores 2.1. Transmisores de temperatura
2.2. Transmisores de presión
2.3. Transmisores de nivel
2.4. Transmisores de caudal
2.5. Transmisores de composición
2.6. Outros transmisores
Tema 3. Elementos finais de control 3.1. Válvulas
3.2. Bombas
3.3. Actuadores de velocidade variable
3.4. Relés
Tema 4. Controladores 4.1. Controladores de dous pasos
4.2. Controladores PID
4.3. Técnicas de sintonización
Tema 5. Sistemas de adquisición de datos e control con PC 5.1. Hardware
5.2. Software
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000