Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño de Procesos de Mellora e Obtención de Novas Materias Primas para a Industria Gandeira e Agroalimentaria
   Competencias
Código Descrición Tipoloxía
CB1 Posuír e comprender coñecementos que acheguen unha base ou oportunidade de ser orixinais no desenvolvemento e/ou aplicación de ideas, adoito nun contexto de investigación. (CB6 memoria)
  • saber
  • saber facer
CB4 Que os estudantes saiban comunicar as súas conclusións, e os coñecementos e razóns últimas que as sustentan, a públicos especializados e non especializados dun xeito claro e sen ambigüidades. (CB9 memoria)
    CG1 Que os estudantes sexan capaces de desenvolver habilidades de análise, síntese e xestión da información para contribuir á organización e planificación de actividades de investigación no eido agroalimentario e do medio ambiente.
    • saber facer
    CG2 Que os estudantes sexan capaces de adquirir e aplicar habilidades e destrezas de traballo en equipo, sexan ou non de carácter multidisciplinar, en contextos tanto nacionais como internacionais, recoñecendo a diversidade de puntos de vista, así como o poso das distintas escolas ou formas de facer.
    • saber facer
    CE8 Capacidade para desenvolver investigacións no campo da xestión integral eficaz de riscos alimentarios, en particular orientadas ao desenvolvemento de novos sistemas de detección e alerta temprana de crises de carácter agroalimentario.
      CE9 Capacidade para investigar e desenvolver novos procesos de fabricación e conservación de alimentos.
      • saber facer
      CT1 Capacidade de análise, organización e planificación
      • saber facer
      CT2 Liderado, iniciativa e espíritu emprendedor
      • saber facer
      CT3 Comunicación oral e escrita na lingua nativa e extranxeira
      • saber facer
      CT4 Capacidade de aprendizaxe autónomo e xestión da información
      • saber facer
      CT5 Capacidade de resolución de problemas e toma de decisións
      • saber facer
      CT6 Capacidad de comunicación interpersonal
      • saber facer
      CT7 Adaptación a novas situacións con creatividade e innovación
      • saber facer
      CT8 Capacidade de razoamento crítico e autocrítico
      • saber facer
      CT9 Traballo en equipo de carácter interdisciplinar
      • saber facer
      CT10 Tratamento de conflictos e negociación.
      • saber facer
      • Saber estar / ser
      CT11 Motivación poa calidade con sensibilidade hacia temas medioambientais
      • saber facer
      Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000