Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Subjects
  Instrumental Techniques for Agri-Food and Environmental Analyses
Subject Guide
IDENTIFYING DATA 2019_20
Subject Instrumental Techniques for Agri-Food and Environmental Analyses Code O01M142V01109
Study programme
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descriptors Total Cr. Type Year Quadmester
3 Optional 1st 1st
Teaching language
Spanish
French
Galician
English
Prerequisites
Coordinator
Falqué López, Elena
E-mail efalque@uvigo.es
Lecturers
Falqué López, Elena
Web
General description (*)O alumno coñecerá os fundamentos e perspectivas daquelas técnicas instrumentais de maior uso e
aplicabilidade na análise de alimentos, produtos agroalimentarios e #ambiental.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000