Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica Olsen, E.D., Métodos ópticos de análisis, Reverté, S.A., 1986
Harris, D.C., Análisis químico cuantitativo, 2ª, Reverté, S.A., 2001
Harris, D.C., Análisis químico cuantitativo, 3ª, Reverté, S.A., 2007
Harvey, D., Química Analítica moderna, McGraw-Hill, Interamericana de España, 2002
Valcárcel, M. y Gómez, A., Técnicas analíticas de separación, Reverté, S.A., 1988
Hargis, L.G., Analytical chemistry: principles and techniques, Prentice Hall, 1988
Skoog, D.A., West, D.M., Holler, F.J. y Crouch, S.R., Fundamentos de Química Analítica, 8ª, Thomson-Paraninfo, 2011
Skoog D.A, Holler F.J., Crouch S.R., Principios de Análisis Instrumental, Cengage Learning, 2008
Bibliografía Complementaria
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000