Guia docente 2020_21
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Técnicas Instrumentais para a Análise Agroalimentaria e Medioambiental
   Plan de Continxencias
 
Descrición
MODALIDADE NO PRESENCIAL:

Metodoloxía:
* Lección maxistral, prácticas de laboratorio e traballo tutelado realizarase a través do Campus Virtual, sendo obrigatoria a presenza telemática. O aluno que non poda asistir, deberá xustifica-lo adecuadamente.
Aportarase bibliografía e información adicional para o autoaprendizaxe.

* Titorías: Realizaranse a través do despacho virtual, previa cita solicitada a través do correo electrónico.

* Avaliación: Realizarase como está indicado na modalidade presencial e o exame realizarase de modo non-presencial.
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000