Guia docente 2019_20
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Selección e Aplicación de Microorganismos para uso Tecnolóxico
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica RENNEBERG, REINHARD, Biotecnología para principiantes, Reverté, 2008, THIEMAN, WILLIAM J. & PALLADINO, MICHAEL A., Introducción a la biotecnología, Pearson Educacion, 2010, GAMAZO, C., SANCHEZ, S., CAMACHO, A.I., Microbiología basada en la experimentación, Elsevier España, 2013, CAMACHO GARRIDO, S., Ensayos biotecnológicos, Síntesis, 2015, THIEMAN, WILLIAM J. & PALLADINO, MICHAEL A., Introducción a la biotecnología, Pearson Educacion, 2010, MARTIN GONZÁLEZ e col., Microbiología esencial, Panamericana, 2019,
Bibliografía Complementaria Bases de datos científicas a las que está suscrita la UVigo,
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000