Galego
Castellano
English
2024_25
2023_24
2022_23
2021_22
2020_21
2019_20
2018_19
2017_18
2016_17
2015_16
2014_15
2013_14
2012_13
2011_12
2010_11
2009_10
Utilidades
Guia docente 2024_25
Facultad de Ciencias
Facultade de Ciencias
Titulaciones
Grado
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
Grao en Ciencias Ambientais
Grao en Enxeñaría Agraria
Máster
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Máster Universitario en Nutrición
Información de interés
Web principal
Secretaría
Webmail
Faitic
Máster Universitario en Nutrición
Materias
Dietotecnia
Contidos
galego
castellano
DATOS IDENTIFICATIVOS
2024_25
Materia
Dietotecnia
Código
O01M139V01201
Titulación
Máster Universitario en Nutrición
Descritores
Cr.totais
Sinale
Curso
Cuadrimestre
3
OB
1
2c
Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resultados previstos na materia
Contidos
Planificación
Metodoloxía docente
Atención personalizada
Avaliación
Bibliografía. Fontes de información
Recomendacións
Tema
Subtema
TEMA 1
Elementos da dieta e a súa ponderación. Valoración calórico-nutricional dos alimentos.
TEMA 2
Axuste da dieta aos requirimentos individuais.
TEMA 3
Elaboración de dietas. Planificación da dieta: utilidade de diferentes programas informáticos.
TEMA 4
Transformación da dieta en menús.
TEMA 5
Enquisa nutricional.
Universidade de Vigo
| Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000