Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Procesos de Transformación na Industria Alimentaria
   Avaliación
  Descrición Cualificación
Prácticas de laboratorio Se evaluará a asistencia e a participación nas clases prácticas 15
Seminarios Se evaluará a asistencia e a participación nos *seminarios 15
Traballos tutelados Se evaluará a presentación dun traballo de investigación tutelado 15
Presentacións/exposicións Se evaluará a exposición de traballos 10
Titoría en grupo Se evaluará a asistencia a tutorías 5
Sesión maxistral Se evaluará a asistencia e a participación nas clases teóricas 40
 
Outros comentarios sobre a Avaliación

A avaliación anterior é válida para os alumnos que asistan como mínimo a un 75% das clases *presenciales. Para os alumnos que non cumpran dita condición a avaliación constará dun exame escrito que representará o 50% da nota final e o 50% restante corresponderá á presentación dun traballo

Sistema de cualificacións: expresarase mediante cualificación final *numérica de 0 a 10 segundo a lexislación *vigente (Real *Decreto 1125/2003 de 5 de setembro; *BOE 18 de setembro).

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000