Guia docente 2013_14
Facultad de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria. R. D. 1393/2007
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
   Bibliografía. Fontes de información

Analytical methods of food authentication. Ed: P.R. Ashurts and M. J. Dennis. Blackie Academic & Profesional, London, 1998

Application of mass spectrometry in food science. Ed John Gilbert. Elsevier, cop. New York, 1987

Food authenticity and traceability. Ed. Michèle Lees. Woodhead, cop. Cambridge, 2003

Fraudes alimentarios: legislación y metodología analítica. Ed. Christian J. Ducauze; traducción realizada por José María Peiró Esteban. Acribia, D.L. Zaragoza, 2006

Mass spectrometry of natural substances in food. Ed: Fred A. Mellon, Ron Self, James R. Startin. Royal Society of Chemistry, cop. Cambridge, 2000

Sample preparation techniques in analytical chemistry. Ed: Somenath Mitra. J. Wiley, cop. Hoboken, New Jersey, 2003

Liquid chromatography-mass spectrometry: an introduction. Ed: Robert E. Ardrey. John Wiley & Sons, cop. Chichester, 2003

Universidade de Vigo            | Rectorado | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000