Guia docente 2016_17
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias

Guía de titulación Guía de titulación
1 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G041V01101 Bioloxía: Bioloxía 1c
FB 6
O01G041V01103 Química: Química 1c
FB 6
O01G041V01104 Matemáticas: Matemáticas 1c
FB 6
O01G041V01105 Xeoloxía: Xeoloxía 1c
FB 6
O01G041V01201 Matemáticas: Ampliación de matemáticas 2c
FB 6
O01G041V01202 Física: Ampliación de física 2c
FB 6
O01G041V01203 Química: Ampliación de química 2c
FB 6
O01G041V01204 Informática: Informática 2c
FB 6
O01G041V01205 Fisioloxía 2c
OB 6
2 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G041V01301 Empresa: Economía e empresa 1c
FB 6
O01G041V01302 Bioquímica 1c
OB 6
O01G041V01303 Química física 1c
OB 6
O01G041V01304 Química orgánica 1c
OB 6
O01G041V01305 Técnicas de preparación de mostras 1c
OB 6
O01G041V01401 Microbioloxía 2c
OB 6
O01G041V01402 Xestión de residuos 2c
OB 6
O01G041V01403 Análise instrumental 2c
OB 6
O01G041V01404 Química e bioquímica alimentaria 2c
OB 6
O01G041V01405 Introdución á enxeñaría química 2c
OB 6
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000