Guia docente 2021_22
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Microbioloxía
   Bibliografía. Fontes de información
Bibliografía Básica MARTIN GONZÁLEZ e col., Microbiología esencial, Panamericana, 2019
Willey, Joane, Microbiología de Prescott, Harley y klein, 7, 2009
Madigan y col, Brock, Biología de los microorganismos, 14, 2015
Tortora, Gerard J. / Berdell R. Funke / Christine L. Case, Introducción a la microbiología, 12, Editorial Médica Panamericana, 2017
Rodriguez L.A. y col, Manual de prácticas de Microbioloxia, 1, 2000
Atlas y Bartha, Ecología microbiana y Microbiología ambiental, 4, 2002
Camacho Garrido, S, Ensayos microbiológicos, 2014
Gamazo, C.; Sanchez, S. y Camacho, A.I., Microbiología basada en la experimentación, 2013
Bibliografía Complementaria
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000