Guia docente 2013_14
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias

 
1 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G040V01101 Bioloxía: Bioloxía 1c
FB 6
O01G040V01102 Física: Física 1c
FB 6
O01G040V01103 Matemáticas: Matemáticas 1c
FB 6
O01G040V01104 Xeoloxía: Xeoloxía 1c
FB 6
O01G040V01105 Química: Química 1c
FB 6
O01G040V01201 Física: Ampliación de física 2c
FB 6
O01G040V01202 Matemáticas: Ampliación de matemáticas 2c
FB 6
O01G040V01203 Química: Ampliación de química 2c
FB 6
O01G040V01204 Informática: Informática 2c
FB 6
O01G040V01205 Fisioloxía 2c
OB 6
2 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G040V01301 Empresa: Economía e empresa 1c
FB 6
O01G040V01302 Bioquímica 1c
OB 6
O01G040V01303 Química analítica 1c
OB 6
O01G040V01304 Química inorgánica 1c
OB 6
O01G040V01305 Química orgánica 1c
OB 6
O01G040V01401 Análise instrumental 2c
OB 6
O01G040V01402 Introdución á enxeñaría química 2c
OB 6
O01G040V01403 Microbioloxía 2c
OB 6
O01G040V01404 Química e bioquímica alimentaria 2c
OB 6
O01G040V01405 Química física 2c
OB 6
3 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G040V01501 Bromatoloxía 1c
OB 6
O01G040V01502 Microbioloxía industrial alimentaria 1c
OB 6
O01G040V01503 Nutrición e dietética 1c
OB 6
O01G040V01504 Operacións básicas I 1c
OB 6
O01G040V01601 Ampliación de bromatoloxía 2c
OB 6
O01G040V01602 Hixiene alimentaria 2c
OB 6
O01G040V01603 Operacións básicas II 2c
OB 6
O01G040V01604 Políticas alimentarias 2c
OB 6
O01G040V01605 Tecnoloxía alimentaria 2c
OB 6
4 Curso  Guía Curso formato PDF
CódigoNomeCuadrimestreCarácterCr.totais
O01G040V01701 Ciencia e tecnoloxía da carne 1c
OB 6
O01G040V01702 Ciencia e tecnoloxía dos produtos pesqueiros 1c
OB 6
O01G040V01703 Ciencia e tecnoloxía dos produtos vexetais 1c
OB 6
O01G040V01704 Ciencia e tecnoloxía do leite 1c
OB 6
O01G040V01981 Prácticas externas 1c
OB 6
O01G040V01801 Viticultura 2c
OP 6
O01G040V01802 Ciencia e tecnoloxía enolóxicas 2c
OP 6
O01G040V01901 Análise e control de calidade en enoloxía 2c
OP 6
O01G040V01902 Avaliación sensorial dos alimentos 2c
OP 6
O01G040V01903 Biorreactores 2c
OP 6
O01G040V01905 Materias primas 2c
OP 6
O01G040V01906 Prevención de riscos laborais 2c
OP 6
O01G040V01907 Seguridade alimentaria 2c
OP 6
O01G040V01908 Xestión da calidade 2c
OP 6
O01G040V01909 Xestión de residuos 2c
OP 6
O01G040V01991 Traballo de Fin de Grao 2c
OB 6
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000