Código |
Descrición |
A1 |
Coñecer os fundamentos físicos, químicos e biolóxicos relacionados cos alimentos e os seus procesos tecnolóxicos |
A2 |
Coñecer e comprender a química e bioquímica dos alimentos e a relacionada cos seus procesos tecnolóxicos |
A4 |
Coñecer e comprender as propiedades físicas e químicas dos alimentos, así como os procesos de análise asociados ao establecemento das mesmas |
A5 |
Coñecer e comprender as operacións básicas na industria alimentaria |
A6 |
Coñecer e comprender os procesos industriais relacionados co procesamento e modificación de alimentos |
A11 |
Coñecer e comprender os aspectos culturais relacionados co procesamento e consumo de alimentos |
A12 |
Capacidade para fabricar e conservar alimentos |
A13 |
Capacidade para analizar alimentos |
A14 |
Capacidade para controlar e optimizar os procesos e os produtos |
A15 |
Capacidade para desenvolver novos procesos e produtos |
A22 |
Capacidade para realizar educación alimentaria |
A23 |
Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores |
B1 |
Capacidade de organización e planificación |
B2 |
Capacidade de análise e síntese |
B7 |
Adquirir capacidade na toma de decisións |
B8 |
Capacidades de traballo en equipo, con carácter multidisciplinar e en contextos tanto nacionais como internacionais |
B9 |
Habilidades nas relacións interpersoais |
B11 |
Habilidades de razoamento crítico |
B13 |
Aprendizaxe autónoma |
B14 |
Adaptación a novas situacións |
B15 |
Creatividade |