Guia docente 2016_17
Facultad de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Ciencia e tecnoloxía da carne
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Sesión maxistral Na cualificación total terase en conta, a asistencia a clase, a participación do alumno e a actitude.

Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
2 B2
B8
B11
B16
B18
C2
C5
C6
D1
D3
D8
Seminarios
Valorarase a asistencia, a participación e a actitude, ademais da correcta realización de todas as actividades expostas.

Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
10 A2
B2
B8
B11
B14
B15
B16
B18
C15
C21
C24
D1
D3
D5
D7
D8
Prácticas de laboratorio Valorarase a asistencia, a participación, a actitude

Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
3 A2
B2
B8
B14
B15
B16
B18
C12
C14
C15
C21
C24
D1
D5
Presentacións/exposicións Valorarase a presentación da memoria do traballo proposto e a exposición do mesmo


Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
5 B2
B8
B11
B15
B18
D1
D3
D5
D7
D8
Resolución de problemas e/ou exercicios de forma autónoma Valorarase a presentación de todos os exercicios propostos 0 B11
B15
C21
C24
Traballos tutelados Valorarase a presentación da memoria do traballo proposto.

Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
5 B2
B8
B11
B15
B16
B18
C15
C24
Informes/memorias de prácticas Valorarase a presentación da memoria de prácticas

Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
5 B2
B8
B11
B14
B15
B16
B18
C6
Probas de tipo test Realizaranse unha ou dúas probas tipo test


Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
35 B11
C6
C12
C14
C15
C21
C24
Probas de resposta curta Realizarase unha ou dúas probas de resposta curta

Resultados de aprendizaxe avaliados: *RA1 a *RA6
35 B11
C6
C12
C14
C15
C21
C24
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
<*p> As actividades propostas permiten avaliar aos alumnos de forma continua. Isto será posible a condición de que se cumpran coas datas de realización das actividades e a forma requirida en cada caso. <*p>Será necesario chegar a un mínimo en todas as partes para poder superar a materia. <*p>
A avaliación anterior é válida para os alumnos que asistan como mínimo a un 75% das clases, seminarios e prácticas presenciais. <*p>Os alumnos que non asistan a este 75% deberán realizar un exame escrito que representará o 70% da nota e un traballo que representará un 30%, sendo necesario un *minimo en ambas as partes. <*p>