RA1:
Coñecer os microorganismos, parásitos, virus e outros axentes vehiculados polos alimentos e os problemas que causan na industria alimentaria, na saúde dos consumidores e no medio ambiente.
Entender a alteración dos alimentos.
Coñecer as enfermidades transmitidas por alimentos.
Comprender a ecoloxía microbiana dos alimentos.
|
|
B1 B2 B3 B4 B5 B6 B7 B11 B13 B19 B20
|
C1 C2 C6 C7 C8 C10 C12 C13 C14 C16 C17 C18 C19 C20 C21 C23 C24
|
|
RA2:
Aprender a previr a contaminación microbiana, parasitaria e vírica dos alimentos.
Aprender a analizar os alimentos dende o punto de vista microbiolóxico.
Familiarizarse co control de calidade microbiolóxica.
Habilidade para manexar ferramentas TIC. |
|
B1 B2 B4 B5 B6 B7 B8 B18 B19 B20
|
C1 C2 C6 C7 C8 C10 C13 C14 C16 C17 C18 C19 C20 C21 C23 C24
|
|