Guia docente 2015_16
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Hixiene alimentaria
   Resultados de aprendizaxe
Resultados previstos na materia Resultados de Formación e Aprendizaxe
RA1: Coñecer os microorganismos, parásitos, virus e outros axentes vehiculados polos alimentos e os problemas que causan na industria alimentaria, na saúde dos consumidores e no medio ambiente. Entender a alteración dos alimentos. Coñecer as enfermidades transmitidas por alimentos. Comprender a ecoloxía microbiana dos alimentos. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B11
B13
B19
B20
C1
C2
C6
C7
C8
C10
C12
C13
C14
C16
C17
C18
C19
C20
C21
C23
C24
RA2: Aprender a previr a contaminación microbiana, parasitaria e vírica dos alimentos. Aprender a analizar os alimentos dende o punto de vista microbiolóxico. Familiarizarse co control de calidade microbiolóxica. Habilidade para manexar ferramentas TIC. B1
B2
B4
B5
B6
B7
B8
B18
B19
B20
C1
C2
C6
C7
C8
C10
C13
C14
C16
C17
C18
C19
C20
C21
C23
C24
RA3: Motivación para a aprendizaxe autónoma. Actitude positiva cara ao traballo en grupo. Conciencia da importancia da materia na industria alimentaria. Capacidade para resolver problemas. Adquisición de espíritu crítico. Liderado e toma de decisións. Capacidade de síntese e análise da información. B1
B2
B3
B4
B5
B6
B7
B8
B9
B11
B12
B13
B14
B15
B16
B18
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000