Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Matemáticas: Ampliación de matemáticas
   Competencias de titulación
Código Descrición
CB3 Coñecer os fundamentos básicos de matemáticas e estatística que permitan adquirir os coñecementos específicos relacionados coa ciencia dos alimentos e os procesos tecnolóxicos asociados á súa produción, transformación e conservación
CB23 Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores
CG1 Capacidade de organización e planificación
CG3 Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras
CG4 Coñecementos básicos de informática
CG6 Adquirir capacidade de resolución de problemas
CG9 Habilidades nas relacións interpersoais
CG11 Habilidades de razoamento crítico
CG13 Aprendizaxe autónoma
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000