Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Matemáticas: Ampliación de matemáticas
   Competencias de titulación
Código Descrición
A3 Coñecer os fundamentos básicos de matemáticas e estatística que permitan adquirir os coñecementos específicos relacionados coa ciencia dos alimentos e os procesos tecnolóxicos asociados á súa produción, transformación e conservación
A23 Capacidade para asesorar legal, cientifica e tecnicamente á industria alimentaria e aos consumidores
B1 Capacidade de organización e planificación
B3 Capacidade de comunicación oral e escrita tanto na lingua vernácula como en linguas estranxeiras
B4 Coñecementos básicos de informática
B6 Adquirir capacidade de resolución de problemas
B9 Habilidades nas relacións interpersoais
B11 Habilidades de razoamento crítico
B13 Aprendizaxe autónoma
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000