Guia docente 2014_15
Facultade de Ciencias
Grao en Ciencia e Tecnoloxía dos Alimentos
 Materias
  Física: Física
   Competencias de materia
Resultados previstos na materia Tipoloxía Resultados de Formación e Aprendizaxe
Estimular unha aprendizaxe significativa, que optimice as capacidades cognitivas dos alumnos
Saber estar / ser
A2
Capacidade para expor e presentar traballos de forma oral e escrita.
Saber estar / ser
A2
B15
Comprensión de conceptos básicos da cinemática e da mecánica.
saber
A2
Coñecementos de técnicas matemáticas para a resolución de problemas físicos.
saber
A2
Formulación e resolución analítica de problemas académicos.
saber facer
B6
Familiarizarse co material de laboratorio.
saber facer
B14
Toma de contacto con computadores como ferramentas complementarias.
saber
B4
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000