Coñecer os procesos implicados na elaboración de produtos a nivel industrial de semiconservas.
A1 A3
B1 B4
C8 C9
D1 D2
Que os estudantes coñezan as técnicas de fabricación de produtos afumados e as variables tecnolóxicas.
A1 A5
B4
C9 C10
D1 D5
Adquirir coñecementos sobre envases e os seus tipos para esta gama de produtos. Coñecer o proceso da pechadura dos productos.
A3 A5
B1 B4
C8 C9 C10
D1 D2
Que os estudantes saiban os métodos biotecnolóxicos de conservación dos produtos da pesca.
A1
B1 B4
C8 C9 C10
D2 D5
Entender os distintos aspectos e a importancia dos tratamentos tradicionais nesta gama de produtos. Entender os métodos de produción e a súa loxística.
A3 A5
B4
C8 C9 C10
D2 D5
Universidade de Vigo
|
Rectorado |
Campus Universitario |
C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) |
España |
Tlf: +34 986 812 000