Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Deseño de Novos Produtos Alimentarios
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2024_25
Materia Diseño de Nuevos Productos Alimentarios Código O01M142V01225
Titulación
Máster Universitario en Ciencia y Tecnología Agroalimentaria y Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
Castellano
Prerrequisitos
Coordinador/a
Carballo García, Francisco Javier
Correo-e carbatec@uvigo.es
Profesorado
Carballo García, Francisco Javier
Fernández González, María
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000