Guia docente 2025_26
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Autenticidade Alimentaria
Guía Materia
DATOS IDENTIFICATIVOS 2025_26
Materia Autenticidade Alimentaria Código O01M142V01218
Titulación
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
Descritores Cr.totais Sinale Curso Cuadrimestre
3 OP 1 2c
Lingua de impartición
#EnglishFriendly
#PortuguêsAmigável
Castelán
Galego
Prerrequisitos
Coordinador/a
Pérez Gregorio, María Rosa
Custodio Mendoza, Jorge Antonio
Correo-e mariarosa.perez@uvigo.es
jorgeantonio.custodio@uvigo.gal
Profesorado
Custodio Mendoza, Jorge Antonio
Pérez Gregorio, María Rosa
Web
Descrición xeral
Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000