Guia docente 2024_25
Facultade de Ciencias
Máster Universitario en Ciencia e Tecnoloxía Agroalimentaria e Ambiental
 Materias
  Acondicionamento Organoléptico
   Avaliación
  Descrición Cualificación Resultados de Formación e Aprendizaxe
Resolución de problemas Entrega de boletíns resoltos de cada tema 35 A1
B1
B2
B6
D1
D2
D5
D10
Prácticas de laboratorio Entregas de informes individuais de cada práctica realizada 25 A1
C9
D1
D3
D5
Traballo tutelado Entrega dun informe final do traballo de cata elaborado. 30 A1
A4
C9
D1
D2
D3
D4
D5
D6
D10
Eventos científicos Entrega de alo menos un informe con un resumo de cada conferencia ou páxina web visitada 10 A4
D3
D4
D10
 
Outros comentarios sobre a Avaliación
A asistencia ás
clases é voluntaria pero os alumnos que non asistan a clase deberán
superar un exame. Este exame contará o 100% da nota no caso de que o alumno sexa non presencial e non entregue ningunha das tarefas asignadas aos alumnos presenciais.


Universidade de Vigo            | Reitoría | Campus Universitario | C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) | España | Tlf: +34 986 812 000