Coñecer as probas sensoriais básicas para investigar: colores, olores/aromas, sabores/gustos e texturas en alimentos.
A1
C9
D1 D5 D6
Aprender a organizar e deseñar probas de cata afectivas, discriminativas e descriptivas.
A1 A4
B1 B2
C9
D2 D3 D4 D5 D6 D10
Traballo individual e autónomo.
Traballo en equipo.
Adquisición de criterio e espírito crítico.
D1 D2 D3 D4 D5 D6 D7 D8 D9 D10 D11
Decatarse da importancia de realizar unha evaluación organoléptica para a aceptación dun producto.
B6
Aprender a interpretar e saber aplicar as normas legales e las normas UNE-EN-ISO relativas ao análise sensorial de alimentos e a os aditivos alimentarios.
C4
Universidade de Vigo
|
Rectorado |
Campus Universitario |
C.P. 36.310 Vigo (Pontevedra) |
España |
Tlf: +34 986 812 000